Een ruim belegde Bollo Cantábrico* met roomboter of olijfolie.
*(Een Spaans broodje van 105 gram met luchtig deeg en een knapperige korst)
Specials
- Pastrami Sandwich / Pastrami Sandwich & gesmolten kaas8.50 / 9.00Getoaste Bollo Cantábrico met warme Pastrami, huisgemaakte Mosterdsaus, Augurk en optioneel gesmolten Beemsterkaas.
- Juan Paulo9.00Bollo Cantábrico belegd met Cecina de Leon (boterzacht gerookt rundvlees uit Spanje), Manchego, pure Chocolade & Olijfolie
- JM Sandwich10.75Bollo Cantábrico belegd met Secreto 07 (boterzachte dry aged entrecôte met 7 kruiden), huisgemaakte Pesto, Pijnboompitten, en Parmezaanse kaas
- Nachtburgemeester10.75Bollo Cantábrico belegd met Pata Negra, Manchego en Olijfolie
- Gerookte Zalm8.75Bollo Cantábrico belegd met Huisgerookte zalm van Wullie van de Hielander met roomkaas, komkommer en wasabimayonaise
- Jerôme8.00Bollo Cantábrico belegd met Bresaola Tirolese (100% puur Italiaans en zacht rundvlees) met Comté
- Stracciadella9.50Bollo Cantábrico belegd met Stracciatella (binnenste van de burrata), Mortadella met pistache, huisgemaakte Pesto en verse tomaat
- Tuna Melt8.50Bollo Cantábrico belegd met Huisgemaakte tonijnsalade en gesmolten beemsterkaas.
- Tibor8.50Bollo Cantábrico met Nagelhout (gedroogde ossenhaas), machchego & membrillo
- Warme Beenham7.75Bollo Cantábrico belegd met warme beenham en huisgemaakte mosterdsaus
- Marije7.50Bollo Cantábrico belegd met dik gesneden Beenham. royaal gezouten Boter
- Flauta amb Tomàquet met Pata Negra7.75Spaans stokbroodje met Pata Negra en een dressing van tomaat en olijfolie
- Flauta met Lardo di Colonnata en Balsamico uitjes6.75Spaans stokbroodje met Lardo di Colonnata en Balsamico uitjes
- Pikante kip8.75Bollo Cantábrico met warme pikante kip met sambal mayo, gefruit uitje, crispy chili en zoetzure komkommer
- Kaasfondue8.75Een 1 persoons huisgemaakt kaasfondue met brood
- Warme brie8.25Bollo Cantábrico met warme brie (van onder de grill) met honing en walnoot.
Belegde broodjes met kaas
- Beemsterkaas jong5.50Beemsterkaas uit Stompetoren.
- Beemsterkaas Belegen6.00Beemsterkaas uit Stompetoren.
- Beemsterkaas oud6.25Beemsterkaas uit Stompetoren. Grand Cru.
- Boerderijkaas met truffel6.50Boerderijkaas van boer Slob uit Giessenburg. Met echte Italiaanse truffel
- Boeren Komijn Belegen5.50
- Stolwijker Boeren Belegen of Pikant6.50
- Brie de Meaux6.75De beroemdste rauwmelkse brie uit het plaatsje Meaux.
- Blue de Brebis7.00Romige blauwader
- Caprese8.25Mozzarella, huisgemaakte pesto, halfgedroogde tomaatjes
- Caprese met prosciutto9.50Mozzarella, huisgemaakte pesto, half gedroogde tomaatjes en prosciutto
- Comté7.50Klassieke franse bergkaas
- Gorgonzola6.50
- Manchego7.00Spaanse schapenkaas. Mild of pittig.
- Roquefort Lait Cru6.50Klassieke franse roquefort.
Belegde broodjes met vleeswaren
- Beenham6.00Bekroonde Beenham van slagerij Bood uit Heemstede
- Beenham & Beemsterkaas7.00Met bekroonde beenham van Slagerij Bood uit Heemstede en jonge, belegen of oude Beemsterkaas.
- Bresaola7.00Gedroogd en gezouten Italiaans rundvlees met een enorm rijke smaak.
- Mortadella5.75
- Pata Negra9.50Spaanse Iberico Ham. Een van de beste hammen ter wereld.
- Truffelsalami6.50Italiaanse truffelsalami
- Venkelsalami6.50Italiaanse venkelsalami
- Cecina de Leon6.75Spaans traditioneel gerijpt runderrookvlees
- Chorizo6.00Spaanse Chorizo Iberico
- Spianata Romana Piccante6.00pittige salami
- Ventricina5.50pikante salami
- Vlaams Gehaktbrood met mosterd6.00Vlaams Gehaktbrood met mosterd
- Diverse Paté’sDiverse Paté’s
- Prosciutto6.75Italiaanse ham
Toppings
- Pesto Verde1.25Huisgemaakte Pesto Verde
- Mosterdsaus1.25Huisgemaakte mosterdsaus
- Truffel mayonaise1.75Huisgemaakte truffelmayonaise
- Ketchup0.75
- Piccalilly1.00Piccalilly van Tierenteyn-Verlent uit Gent
- Aïoli1.00Huisgemaakte Aïoli
- Halfgedroogde tomaatjes1.25
- Tomatentapenade met feta1.50Huisgemaakte tomatentapenade met feta
- Membrillo0.75Spaanse kweepeergelei
- Vijgencompote0.75